Annuleringsvoorwaarden

Bij boeking vragen wij een aanbetaling van € 50,-
Deze aanbetaling wordt in mindering gebracht op de totale huursom.
Indien het noodzakelijk is de boeking te annuleren dient dit uiterlijk drie weken voor aanvang van de afgesproken huurperiode worden doorgegeven, de aanbetaling wordt dan door de verhuurder terugbetaald.

Vindt er een annulering plaats binnen drie weken voor aanvang van de afgesproken huurperiode, wordt de aanbetaling niet meer terug betaald en verrekend als annuleringskosten.

Huurvoorwaarden

Huurperiode: Indien in onderling overleg anders afgesproken geldt de standaard huurperiode per week van zaterdag 15.00 uur t/m zaterdag 10.00 uur.

Bedlinnen: bedden zijn  80x200 groot.

Bedlinnen, handdoeken, theedoeken en dergelijke dienen, tenzij in overleg anders afgesproken, door de huurder zelf meegenomen te worden.

Verhuurder verklaart dat de appartementen zijn ingericht zoals hieronder is beschreven.

Indeling: 1 appartement is ingericht voor 1 tot 4 personen
Voorzien van : Hal, garderobe, badkamer met toilet, douche en/of ligbad, woonkamer/slaapkamer met zithoek en radio, keuken met elektrisch kooktoestel, oven , koelkast, koffiezetter, waterkoker, bestek en servies.

TV is op aanvraag, hier worden in overleg extra kosten voor berekend.

Huisdieren: Uw huisdier is bij ons van harte welkom. U bent natuurlijk wel verantwoordelijk en aansprakelijk voor het gedrag van uw huisdier.

Roken: Roken in de appartementen is niet toegestaan. Onze voorkeur gaat uit naar de Zweedse gewoonte om buiten te roken !! Dit ook vanwege het vele hout (brand gevaar) wat er in de huisjes verwerkt is.

Sleutel: De sleutel van het gehuurde appartement of appartementen wordt door de verhuurder bij aankomst van de huurder bij TM Gården aan de huurder overhandigt.

Schade: Huurder verplicht zich de verhuurder onverwijld op de hoogte te stellen van vernielingen, beschadigingen etc. Huurder zal door verhuurder voor de kosten ontstaan door vernielingen, beschadigingen etc., aansprakelijk worden gesteld.
Tevens blijft de huurder ook aansprakelijk voor de eventuele schade aangebracht door zijn huisdieren in de appartementen en of op het terrein van TM gården.

Schoonmaken: Huurder verplicht zich het gehuurde appartement in schoon gemaakte staat achter te laten.

Dit houdt in:

1.     Alle servies, bestek etc. afgewassen
2.     Vloer gestofzuigd en gedweild
3.     Keuken, badkamer en toilet gereinigd
4.     Koelkast leeg, uitgezet en afval verwijderd
5.     Alle ramen en deuren afsluiten
6.     In de zomer radiatoren uit en in de winter de radiotoren op stand 1
7.     Het uitzetten van de stroom toevoer, d.m.v. het indrukken van de "rode knop" op de stoppenkast in de centrale hal van het appartement

Betaling huursom: De huursom is volgens overeengekomen factuur.

Bij boeking vragen wij een aanbetaling van € 50,- (zie "annuleringsvoorwaarden").
De huursom is inbegrepen een normaal verbruik van energie en water.

Huurder verplicht zich indien er sprake is van bovengemiddeld verbruik van energie en/of water dit achteraf te verrekenen met verhuurder.
Tevens verplicht de huurder zich, na een gezamelijke en eventuele ontevreden schoonmaakinspectie, de kosten van een eindschoonmaak te verrekenen met de verhuurder.

volg ons ook op Facebook

© 2015 TM Gården
Design by T.J. van der Ploeg